TheAlien
OWNER STORIES BLOGGER
Kembali ke blog !
Friday, November 20, 2015 • 10:06 PM • 0 comments
Bersawang blog ! haha. hey thanks kepada yang sudi blogwalking blog ni even dah bersawang. Ni first post untuk 2015.. tahun dah nak habis dah bruhh baru nak update ! haha. kenapa tiba-tiba update? oh well sebab my friend tiba-tiba tanya pasal blog.. and i really do missed my blog sooooooooooooooo muchie!

Banyak kenangan masa mula-mula buat blog ni dulu.. rinduuuuu kenangan tu. hey banyak benda jadi tahu after all of this time.. sis masuk group iamneetaUnited .. ada kawan baru :) still.. ada satu benda yang tak berubah.. bibiey nadhirah still pendiam macam dulu . hehe. Right now sis tengah belajar memandu... aitss lepas ni boleh lah pergi ke mana-mana, dengan syarat kena ada kereta sendiri lah. Ada license tapi tak da kereta macam makan nasi tanpa lauk! haha. 


okay lah. Lain hari sis update lagi insyaallah . kalau nak tahu lebih lanjut pasal kehidupan harian sis.. boleh lah tunggu sampai sis jadi artis or one day tiba-tiba terkenal ka... aha. terima kasih membaca... ;) sis nak belanja gambar sikit dekat para pembaca.. bak kata bebudak zaman sekarang "jangan kata sis tak payung!" haha. Just a few picture of iamneetaUnitedFamily .. kalau korang tak kenal siapa iamneeta ni boleh la gooooooooogle okay. Tak payah nak kena ajar lagi lah kan. semua dah besar kan? haha. Antara lagu-lagu iamneeta ni Tuhan tolong aku, jatuh cinta,kau pergi jua,marry me,terima kasih and yang latest "satu dunia" . hehe. Okay lahh.. enjoyyy.. bye.. semoga pembaca blog sis ni happy selalu :) Assalamualaikum wbt ..


ALMOST all of iamneetaunitedfamily :)

And this is NEETA ! 

This is PATRICK .

Yang ni pula ANAS.  perempuan
dekat belakang anas tu fasiha. kalau korang
nak tahu lah. HAHA.

so sis rasa semua tahu yang mana satu sis kan? hahaha. okay. selamat berblogging blogwalker ! 


PAST • FUTURE
MY WORDS;
Hi! welcome ! ^^btw If you can't see the past&future button at the bottom , you can zoom out a little bit and you can see the button. tq ^^

WASSUP


" ILMU penyuluh hidup. AMAL bekalan perjalanan & AKHLAK hiasan jiwa & peribadi menuju destinasi AKHIRAT yang sudah pasti "

PLEASE..


.